tirsdag 15. desember 2009

Høyre-hurra for rangering?

I Stortingets budsjettdebatt onsdag 9. desember påsto Høyres stortingsrepresentant Elisabeth Aspaker at Høyre aldri hadde tatt til ordet for rangering av elever. "Høyre har aldri tatt til orde for verken rangering eller kommersialisering av skolen", sa hun.

Hva med Aftenposten 26. juli 2009: Vil gi gullmedalje til de beste 1.-klassingene ?


Men det er kanskje ikke rangering?

søndag 13. desember 2009

Julepepperkakenytt 2: Julekrybben


Basusjernet er på plass i pepperkakekrybben, så alle hjerter gleder seg. De tre vise menn, Mumiepappa, Snusmumrikken og Pepperkakemannen kom ridende på sine dromedarer, og Pepperkakemamma-Maria fikk blå kjole. Pepperkake-Josef hadde visst ikke så mye han skulle sagt.


Palmen ble tredimensjonal og stjerna skinner over huset dere a'Jormormatja bor. Og bare for å presisere: Årets pepperkakejulekrybbe er ikke uttrykk for noen ny-religiøsitet. Tidligere pepperkakekonstruksjoner inkluderer både Millenium Falcon og Barad-dur. For ikke å snakke om en rekke borger med grusomme seigmann-blodbad. Og nå er det nesten unge-fritt på kjøkkenet når pepperkakene lages.

Hva har hastighet å si for smittespredning?

I Forrige blogg-post så vi litt på hvordan digital smittesporing kan øke andelen nærkontakter som kan sendes i karantene (eller noe annet pa...